Kazanan İncirliova olsun

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına Kurtuluş ve Hürriyet mahalleli vatandaşlardan gelen “İncirliova aşağı mahalleden ibaret değil. Seçimin kaderi..

Kazanan İncirliova olsun
Yayınlanma: Güncelleme: 192 views

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına Kurtuluş ve Hürriyet mahalleli vatandaşlardan gelen “İncirliova aşağı mahalleden ibaret değil. Seçimin kaderi buradan geçiyor” mesajı üzerine 2 mahallede vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Sabah saatlerinde Kurtuluş mahallede kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Çınar, rahvan at yetiştiricisi ve jokey Murat Kızılkaya’yı daveti üzerine yarış sevenler ve rahvan at yetiştiricileri ile görüşme gerçekleştirdi. Taleplerini dinledi ve notlarını aldı. Kurtuluş mahalle sakinleri Çınar’ı tebrik etti ve destek sözü verdi.

 

Çalışma ziyaretleri kapsamında Kurtuluş mahalle Muhtarı Mustafa Göçer ile görüşen Çınar, mahallenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Mustafa Göçer Çınar’ı tebrik edip başarılar diledi.

Kurtuluş mahallesinde verilen lokma hayrına katılan Çınar’a kadınların ilgisi yoğundu. Mahalle sakinleri Çınar’ı tebrik etti, yolunun açık olması dileklerinde bulundu.

MHP’nin aday adayı Şevki Can’ı işyerinde ziyaret eden Çınar, burada CHP’nin aday adayı Burhan Altuğ ile de görüştü. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede taraflar birbirine başarılar diledi. “Kazanan İncirliova olsun” dileklerinde bulundular.

Çınar, “Vatandaşlarımızdan gelen davetlere göre ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün Kurtuluş mahallemiz sakinlerini dinledik. Taleplerini aldık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dün söylediğimiz gibi, bizim yolculuğumuz Kızılelma’ya kadar devam” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.