Kaykı’ya bir haftada 2’inci başkanlık

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığına 23 Ağustos tarihinde atanan Ali Kaykı, bugünde İzmir’de yapılan seçimde Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Başkanlığına seçildi. AK Parti İncirliova İlçe Başkanı olarak 23..

Kaykı’ya bir haftada 2’inci başkanlık
Yayınlanma: Güncelleme: 434 views

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığına 23 Ağustos tarihinde atanan Ali Kaykı, bugünde İzmir’de yapılan seçimde Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Başkanlığına seçildi.

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı olarak 23 Ağustos tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Ali Kaykı’ya bir haftada 2’inci başkanlık görevi verildi. İzmir’de yapıla Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Kaykı, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Manisa’da bulunan 230 Tarım Kredi Kooperatifinin başkanı oldu. İlk kez Aydınlı birisinin Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı olduğunu belirten, Kaykı, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapacaklarını belirterek çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.