Kaya; Aytekin Kaya’yı kendinizle karıştırmayın

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yapacağı otopark projesi için mecliste satılmasını istediği 455 gayrimenkul ile ilgili AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in tepkisine sorularla cevap verdi.   İncirliova Belediye..

Kaya; Aytekin Kaya’yı kendinizle karıştırmayın
Yayınlanma: Güncelleme: 386 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yapacağı otopark projesi için mecliste satılmasını istediği 455 gayrimenkul ile ilgili AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in tepkisine sorularla cevap verdi.

 

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in açıklamasına soru sorarak açıklamada bulundu. Kaya, “İncirliova’yı jeotermalle ısıtıp soğutacağız hayali projesi için iki satırlık rapora 7 milyon lira ödenirken neden tepki göstermediniz. İncirliova’nın paha biçilemez akaryakıt istasyonu satılırken neden ağzınızı hiç açmadınız. İttifak ortağınız önceki dönem Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye borç ve icra batağına düşürdü. Belediye borç batağına düşürülürken neden tek kelime etmediniz. Yine ittifak ortağınız önceki başkan Gürşat Kale döneminde İncirliova Belediyesi tarihinin en büyük satışları yapıldı. Milyonlarca liralık gelirler elde edildi. Çakılan tek bir çivi yok. Satışlardan elde edilen paralar nerede diye o zaman neden sormadınız. Yoksa o paraları Gürşat Kale ile birlikte seçimde mi harcadınız.

Haklısınız, dervişin fikri neyse zikri de odur. Demek ki bunları yeniden yapmayı planlıyorsunuz. Ancak İncirliova halkı size müsaade etmez. 28 günde biz nasıl seçim kazanıp sizin yağma düzeninize dur dediysek Allah’ın izni, İncirliova halkının desteğiyle ikinci dönemimizde de buna izin vermeyeceğiz.

Aytekin Kaya’yı kendinizle karıştırmayın, biz yaptığımız her işin, harcadığımız her kuruşun hesabını verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.