Kadın kıyafeti giyip parkta dolaştı, görenler şaştı kaldı

Aydın’ın İncirliova İlçesinde akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Emin Y. (25) kadın kıyafeti giyerek elinde alkol şişesiyle parkta dolaştı. Çarşı esnaflarının şaşkın bakışları arasında genç polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü…

Kadın kıyafeti giyip parkta dolaştı, görenler şaştı kaldı
Yayınlanma: Güncelleme: 949 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Emin Y. (25) kadın kıyafeti giyerek elinde alkol şişesiyle parkta dolaştı. Çarşı esnaflarının şaşkın bakışları arasında genç polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Kadın kıyafeti giyip parkta dolaştı, görenler şaştı kaldı

Olay, saat 15.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Sulu Park’ta meydana geldi. Mini etek giyen ve sütyen takan genç bir erkek, yürüyerek Sulu Park’a geldi. Yüzü kanlar içinde olan, elinde içki şişesi bulunan genci, gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Çevredeki vatandaşlar, gencin üzerindeki kadın iç çamaşırını çıkartıp, atlet ve tişört giydirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, genci alıp emniyete götürdü. Aklı dengesinin yerinde olmadığı ve kadın kıyafetlerini ise kendi isteği ile giydiği iddia edildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.