İYİ Partili başkan CHP’ye üye oldu

İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı ve Germencik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tevfik İnce, CHP İncirliova İlçe Örgütüne üye oldu. İnce, CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen ve İlçe..

İYİ Partili başkan CHP’ye üye oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 145 views

İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı ve Germencik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tevfik İnce, CHP İncirliova İlçe Örgütüne üye oldu. İnce, CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen ve İlçe Başkanı Ümit Yaşar ile birlikte poz verdi.

 

İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı ve Germencik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tevfik İnce, CHP İncirliova İlçe Örgütüne üye oldu. Aynı zamanda CHP İncirliova eski Kadın Kolları Başkanı Ayşe Dedeli’nin de yeğeni olan Tevfik İnce, CHP İlçe Örgütünde Belediye Başkan adayı Osman Gökmen ve İlçe Başkanı Ümit Yaşar’ın da katıldığı mini törenle CHP’ye katıldı. Osman Gökmen ve Ümit Yaşar partiye yeni katılan İnce’ye hayırlı olsun temennisinde bulunurken, birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.