İYİ Parti’de eski başkan ve meclis üyesi istifa etti

İncirliova’da İYİ Parti’nin kurucularından olan eski İL Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak ve annesi Belediye Meclis Üyesi Fatma Ceylan Tabak Genel Merkezinin verdiği kararların yanlış olduğunu öne sürerek partiden istifa..

İYİ Parti’de eski başkan ve meclis üyesi istifa etti
Yayınlanma: Güncelleme: 45 views

İncirliova’da İYİ Parti’nin kurucularından olan eski İL Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak ve annesi Belediye Meclis Üyesi Fatma Ceylan Tabak Genel Merkezinin verdiği kararların yanlış olduğunu öne sürerek partiden istifa ettiklerini duyurdu.

 

İYİ Parti’nin 2017 yılından kurucularından olan ve İncirliova Belediye Meclis Üyesi Fatma Ceylan Tabak ile oğlu eski Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, sosyal medya hesaplarından partilerinden istifa ettiklerini duyurdu. Fatma Ceylan Tabak’ın üst kurul delegeliği yaptığı bilinirken, İsmail Tabak’ın ise önce İncirliova Gençlik Kolları Başkanlığının ardından yaklaşık 5 yılda Aydın İl gençlik Kolları görevini başarıyla sürdürdüğü biliniyor. Anne oğulun İYİ Parti’den istifasını sosyal medya hesaplarından duyurması partide de şok etkisine neden oldu.

“ÜST ÜSTE YANLIŞ KARARLAR VERİLDİ”

Fatma Ceylan Tabak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2017 yılında Yüce Türk Milletine umut olmak için kurduğumuz İYİ Parti’nin Genel Merkezinin üst üste vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı kurucu üyeliğime bugün itibariyle son veriyorum. Bugüne kadar kurduğumuz dostluklar her zaman baki olup, bu süreçte yanımda olan değerli İncirliova halkına teşekkür ederim. İfadelerini kullandı.

İsmail tabak ise, “Kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları İl Başkanlığı dahil olmak üzere birçok görev aldığım İYİ Parti’deki üyeliğimden Genel Merkezin aldığı yanlış kararlar, tutarsız davranışlar neticesinde istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.