İYİ Parti yöneticisi ve eşi CHP’ye katıldı

İYİ Parti İncirliova İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Cengiz Tan ve eşi Fadime Tan, Osman Gökmen’in Belediye Başkan adayı olduğu CHP’ye katıldı.   Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Örgütüne..

İYİ Parti yöneticisi ve eşi CHP’ye katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 25 views

İYİ Parti İncirliova İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Cengiz Tan ve eşi Fadime Tan, Osman Gökmen’in Belediye Başkan adayı olduğu CHP’ye katıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Örgütüne yeni üye katılımları devam ediyor. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilen ve partisinden istifa eden Cengiz Tan ve eşi Fadime Tan, Osman Gökmen’in belediye Başkan adayı olduğu CHP’ye üye oldu. Dereağzı mahallesinde yaşayan Tan çiftinin üyelik kaydını İlçe Başkanı Ümit Yaşar ve Belediye Başkan adayı Osman Gökmen birlikte yaptı. Gökmen, partiye üye kayıtlarının neredeyse her gün sürdüğünü ifade ederek, “İncirliova’da vatandaşların tercihi artık CHP olmuştur. Her gün yeni yeni katılımlarla partimizin gücüne güç katıyoruz. İnşallah daha güçlü bir şekilde 31 Mart’ta yapılacak seçimi de alarak bize katılan ve güvenen vatandaşların isteklerini yerine getireceğiz. Biz ilçemizi çok seviyoruz. İlçede yaşayan vatandaşları çok seviyoruz. Kısacası İncirliova’nın tamamını çok seviyoruz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.