İyi Parti, İncirliova’lı Gençleri Çanakkale’ye Götürüyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in desteği ile 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına İncirliova’lı gençler Çanakkale’ye gidiyor. İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolga Mert’in yaptığı paylaşıma göre partili, partisiz 18-30..

İyi Parti, İncirliova’lı Gençleri Çanakkale’ye Götürüyor
Yayınlanma: Güncelleme: 132 views

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in desteği ile 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına İncirliova’lı gençler Çanakkale’ye gidiyor. İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolga Mert’in yaptığı paylaşıma göre partili, partisiz 18-30 yaş aralığındaki gençler ücretsiz olarak katılabilecekler.

16 Mart Cumartesi Günü başlanacak gezi 1 gün sürecek. Çanakkale ve Balıkesir ziyaret edilecek. İyi Parti İncirliova Gençlik Kolları Başkanı Mert yaptığı açıklamada “18 Mart Çanakkale Zaferi anısına yapılacak olan ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in destekleriyle gerçekleşecek olan gezimize 18-30 yaş aralığındaki tüm gençlerimiz katılım gösterebilir. Tamamen ücretsiz bir etkinlik olacaktır. Çanakkale Şehitliği’nin ziyaretinin ardından, Balıkesir’de gerçekleşecek mitinge gideceğiz ve ardından ilçemize geri döneceğiz. Detaylar için tüm arkadaşlar sosyal medya üzerinden veya telefon ile bizlere ulaşabilirler.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.