İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

İncirliova’nın nabzını tutan haber sitesi incirliovahaber.com sayfasından, ‘Yerel yönetimden İncirliova’ya en çok ne yapılmasını istersiniz’ sorusuna İncirliovalılar yoğun ilgi gösterdi. Halkın çoğunluğu bozuk olan yolların yapılmasını isterken, sokak köpekleri, alt..

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı
Yayınlanma: Güncelleme: 416 views

İncirliova’nın nabzını tutan haber sitesi incirliovahaber.com sayfasından, ‘Yerel yönetimden İncirliova’ya en çok ne yapılmasını istersiniz’ sorusuna İncirliovalılar yoğun ilgi gösterdi. Halkın çoğunluğu bozuk olan yolların yapılmasını isterken, sokak köpekleri, alt yapı, doğalgaz, eğlence alanı, üniversite, iş sahası ve kadınlara spor alanı gibi birçok istekleri sıraladı.

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

Her yıl 3 bine yakın artan nüfusu ile 60 bine yaklaşan İncirliova Aydın’ın da en güzide ilçeleri arasında gösteriliyor. Merkeze yakınlığı ve yaşam şartlarının büyük kentlere göre daha yaşanılır olması ilçenin göç almasını daha çok sağlıyor. Bizde İncirliova’nın nabzını tutan incirliovahaber.com sayfasından halka ‘Yerel yönetimden İncirliova’ya en çok ne yapılmasını istersiniz’ sorusunu İncirliovalılara yönelttik. Paylaşım kısa sürede yoğun ilgi gördü ve çok sayıda sayfaya yorum geldi. Amacımız ilçenin en önemli sorununu ön plana çıkarmak. Gerisi ilçeyi yönetenler idarecilere kalmış.

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

İŞTE O YORUMLARDAKİ İSTEKLERDEN BAZILARI

Orçun Kiraz; “İlk önce o hayvan barınağını elden geçirsinler içine insan koysunlar. Gerçekten hayvan sever insan büyük köpeklerin arasına atmış küçücük köpeği büyükler parçalıyor. Söyledik sanki çocuk kandırıyor. Aldı gözümüzün önünde götürdü on metre ileriye koydu. Niye dediğimde bir şey olmaz dedi. Bir şey olmaz dediğinde boynundan bacağında ısırılmış kan içindeydi. Ne oldu daha büyük barınak sözü, hani seçim zamanı sokak köpekleriyle verdiğin pozlar. Yazıklar olsun. Hepsini geçtim onların bakmadığı bakamadığı beceremediği hayvanlara bakıyoruz. Helali hoş olsun. Kedi kızgınlığa girmek üzere kısırlaştırma istiyoruz. tass…k geçer gibi üç ay sonraya gün veriyorlar. Yazıklar olsun.”

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

Ramazan Bayram, “Yukarı mahallenin düzeltilmesini istiyoruz. Otçusu, çöpçüsü, torbacısı, psikopatı ne ararsan yukarı mahallede. Tren yolundan yukarısı Texas, aşağısı Paris.”

 

Hamide Özkul, “Biz kadınlar için spor salonu istiyoruz. Spor aletleri olsun, hocalar olsun. Sağlık için hareket lazım teşekkürler.”

 

Güler Korkut, “İstiklâl mahallesinin 526 Sokağın açılmasını istiyoruz. İncirliova’nın En geride kalmış çıkmaz sokağı olan polis karakolu yanındaki yolun açılmasını istiyoruz. Her gelen başkan duyarsız kaldı. Bu sokağın röportaj yapılmasını isteriz.”

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

Dilek Tepedüzü, “Bence o yollara bir düzenleme yapılmalı. Sanki kabir açılmış üzeri örtülmesi unutulmuş. Böyle bir şey olamaz. O sistem su için yapılmışsa bunun başka yolları da vardır. Denizli’den İncirliova’ya geldim. Çukurlar şok etti. Böyle bir sistem kalmadı.”

 

Meryem Özkan, “Sandıklı mahallesine kanalizasyon yapılmasını istiyoruz. Kaçıncı yüzyıldayız hala evlerimizin bahçesinde lağım çukurlarımız var.  Sokaklarda taşan lağım sularıyla yaşıyoruz siz düşünün.”

 

Mehterci Başı, “1-otopark 2-Hal Caddesi, Hükümet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Bağkur kavşağından İstiklal mahallesine giden caddeye araçların park etmelerinin yasaklanması. 3-Tum Belediye Meclis üyelerin halkın içine girip şikayetleri, hizmetleri ve halkın önerilerini not alıp meclis toplantılarında gündeme almaları. Cuma pazarlarında fiyat denetimlerin yapılması etiketlerin belediye tarafından temin edilmesini istiyoruz. İnşallah dikkate alınır.”

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

Gamze Şahin, “Mahalle aralarındaki yollar çok kötü. Yol istiyoruz. Birde sürü halinde ki köpeklerden korkuyoruz. Çözüm istiyoruz.”

 

Erkan Temel, “Erbeyli’den sonraki 6 köye ve buradan Tire’ye giden ana yol rezalet. Mendeş Betona ait TIR’ların yüksek tokatlı kum çekmelerinden dolayı Eğrek Çay mahallesine kadar olan kısmı her taraf patlamış durumda. İncir sezonu geldi. İncirin anavatanı olan bu köyler den bir sürü yüklü kamyonlar inip çıkacak. Benim fikrim bu yollar bu haliyle sonbahara kadar kullanılmaz hale gelir. Acilen Çay mahallesine kadar sıcak asfalt yapılması gerekiyor.”

İncirliova’nın en önemli sorunu yolların düzenlemesi çıktı

Ali Yağbasan, “Sebze hali cazip hale getirilirse sebze yetiştirmeye teşvik olur. Sevgi yolu aşağı mahalle camisine kadar uzatılırsa hem halk için hem esnaf için farkındalık yaratır. Kesilen ağaçlar yerine ağaç dikilmesi şehri hem güzelleştirdiği gibi serin olmasına katkı sağlar. Zeytin gibi meyve ağaçlarının dikilmesi halkımıza katkı da sağlar. İkizdere Çayı kıyıları düzenlenir ve ağaçlandırılırsa halkın gideceği farklı bir mesire yeri olacaktır. Buna benzer birçok proje geliştirilebilir.”

 

Bahar Düzyol, “Toki’ye pazar istiyoruz. Toki’de sokak köpekleri çok uyutmuyor. Her taraf otlar ve böceklerle dolu. Bakılmasını istiyoruz. Birde market istiyoruz. İncirliova Toki evleri.”

 

Sefer Arzu, “Engelliler için kaldırımların düzenlenmesi gerekiyor. Engelli arabasıyla kendi başlarına gitmeleri çok sıkıntılı.”

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.