İncirliovalı Tozlu, Avukatlık bürosunu açtı 

Aydın’ın İncirliova ilçesinde İş İnsanı Hüseyin Tozlu’nun kızı Meryem Tozlu, avukatlık ofisini görkemli bir açılışla hizmete açtı. İncirliova’nın önde gelen İş İnsanlarından Hüseyin Tozlu’nun kızı Meryem Tozlu, avukatlık ofisi geniş..

İncirliovalı Tozlu, Avukatlık bürosunu açtı 
Yayınlanma: Güncelleme: 908 views

Aydın’ın İncirliova ilçesinde İş İnsanı Hüseyin Tozlu’nun kızı Meryem Tozlu, avukatlık ofisini görkemli bir açılışla hizmete açtı.

İncirliova’nın önde gelen İş İnsanlarından Hüseyin Tozlu’nun kızı Meryem Tozlu, avukatlık ofisi geniş bir katılım ve görkemli bir açılışla hizmete girdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Tozlu, Aydın Barosu’nda stajını tamamlayıp, yemin ederek avukat oldu. Avukatlık ruhsatnamesini alarak mesleğe adım atan Tozlu, kendi hukuk bürosunu da Yahya Ümit Orbay Meydanı’nda görkemli bir törenle hizmete açtı. Yoğun ilgi gören açılış törenine İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Barosu Başkan Yardımcısı Utku Devrim Barış Arslan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, meclis üyeleri, avukatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“AVUKAT OLMANIN HAYALİNİ KURDUM”
Avukat Meryem Tozlu, “Çocukluğumdan beri avukat olmanın hayalini kuruyordum. Ailemin desteği ile üniversite eğitimimi ve stajımı başarıyla tamamlayıp, avukat olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Cumhuriyet’in ışığında, mesleğimi layıkıyla yapacağım. Desteklerinden dolayı başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma ve meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. Dua okunmasının ardından, Tozlu, protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek avukatlık bürosunu açtı. Öte yandan açılış dolayısı ile aşure hayrı da yapıldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.