İncirliovalı esnaflardan Başkan adayı Gökmen’e sıcak karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı olan İş İnsanı Osman Gökmen, seçim çalışmalarında hızlı bir şekilde başladı. İlçede başta Pazar esnafı olmak üzere tüm esnafları tek tek ziyaret..

İncirliovalı esnaflardan Başkan adayı Gökmen’e sıcak karşılama
Yayınlanma: Güncelleme: 76 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı olan İş İnsanı Osman Gökmen, seçim çalışmalarında hızlı bir şekilde başladı. İlçede başta Pazar esnafı olmak üzere tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, isteklerini dinleyerek destek istiyor.

 

CHP’den İncirliova Belediye başkan adayı gösterilen Osman Gökmen, seçim çalışmalarına başladı. Pazar esnafı, ev ziyareti, hasta ziyareti gibi girilmedik kapı bırakmayan Gökmen, dokunmadık insan kalmayana kadar çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Gökmen’in bugünkü ziyareti ilçenin en büyük nüfusa sahip mahallerinden birisi olan Cumhuriyet Mahallesindeki esnaflar oldu. Cumhuriyet Mahallesinde önce başta muhtar Murat Arslan olmak üzere esnafları tek tek ziyaret eden Gökmen’e esnaflardan yoğun ilgi oldu. Güler yüzlü başkan adayına güler yüzle karşılayan esnaflar Gökmen’e istek ve taleplerini iletirken, Gökmen ise esnafların isteklerini dinleyerek destek istedi. Osman Gökmen’i eşi Gülgün Eker Gökmen, CHP İlçe yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları yalnız bırakmadı.

“AMACIMIZ HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK OLACAK”

CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, “Yerel seçimlere yaklaşık 75 günlük bir süre kaldı. Bizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Seçimi kazanmak için İncirliovalı vatandaşlarımızın oylarına talibiz. 31 Mart’ta İncirliova Belediye Başkanlığı görevini vatandaşlarımız bizlere verirse ilçemiz için en iyi hizmetleri yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yolumuz uzun işimiz çok. İlçe örgütümüzle birlikte hep birlikte çalışarak önce belediye başkanlığını kazanacağız. Ardından da yapılmayan hizmetleri yapacağız. Esnaflarımız ziyaret ettiğimizde hizmet anlamında bir şeylerin eksik olduğu ve yapılmadığı ortaya çıkıyor. Bu eksikliği biz tamamlayacağız. Bunun için yola çıktık. Şimdiden bizlere desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza kucak dolusu sevgi ve saygılarımı ileterek teşekkür ediyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.