İncirliovalı esnafın ‘Cino’ ile para sayması gündem oldu

İncirliova’da uzun yıllardan beri fotoğrafçılık yapan Göksel Dedeli, Sevgi Yolu esnaflarının çok sevdiği 7 yaşındaki ‘Cino’ adlı köpekle para sayması gündem oldu. Para sayan Dedeli’nin parmağını yalayarak ona yardımcı olan..

İncirliovalı esnafın ‘Cino’ ile para sayması gündem oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 692 views

İncirliova’da uzun yıllardan beri fotoğrafçılık yapan Göksel Dedeli, Sevgi Yolu esnaflarının çok sevdiği 7 yaşındaki ‘Cino’ adlı köpekle para sayması gündem oldu. Para sayan Dedeli’nin parmağını yalayarak ona yardımcı olan ‘Cino’nun doğum günüde kesilen pastayla kutlandı.

İncirliovalı esnafın ‘Cino’ ile para sayması gündem oldu

İncirliova Sevgi Yolu esnaflarının çok sevdiği ve bakımını üstlendiği ‘Cino’ tüm vatandaşlarında sevgisini kazandı. Uysal yapısıyla kendisini sevdiren ‘Cino’ Sevgi Yolu’nda fotoğrafçılık yapan Göksel Dedeli ile birlikte para sayması gündem oldu. Dedeli, elindeki kağıt paraları sayarken, ‘Cino’da arada parmak yalayıp ıslatarak para saymasına yardımcı oldu. Sosyal medyada da çok ilgi gören video büyük beğeni kazandı.

CİNO’NUN 7. YAŞ GÜNÜNÜ PASTAYLA KUTLANDI

2 yıldan beri bir çok şeyiyle ilgilenen Göksel Dedeli, köpeğin sürekli işyerinin önünden ayrılmaması nedeni ile kendisine çok bağlı olduğunu söyledi. Dedeli, “Tüm esnaflar ‘Cino’yu seviyor. Oda kendisini herkese sevdiriyor. Buradan hiç ayrılmaz. 2 yıldan beri burada bakıyoruz. Şu an 7 yaşına girdi bizde ‘Cino’nun doğum günü pasta ile kutladık. Adeta Sevgi Yolu esnaflarından biri gibi alıştık ona.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.