İncirliova’da İlk Transfer Gerçekleşti

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor’da gözler yeni sezona çevrildi. 2019-2020 sezonu öncesi önce takımı Antrenör Adalet Duman’a emanet eden Kırmızı-Beyazlılarda transfer çalışmaları başladı. Yeni sezonda iddialı bir kadro..

İncirliova’da İlk Transfer Gerçekleşti
Yayınlanma: Güncelleme: 266 views

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor’da gözler yeni sezona çevrildi. 2019-2020 sezonu öncesi önce takımı Antrenör Adalet Duman’a emanet eden Kırmızı-Beyazlılarda transfer çalışmaları başladı. Yeni sezonda iddialı bir kadro ile İncirliova’yı temsil etmek isteyen Belediyespor, kalesini güçlendirdi. Bu kapsamda takıma geçen sezon Aydınspor ve Karpuzlu Belediyespor formalarını terleten 22 yaşındaki genç file bekçisi Eray Pehlivan’ı transfer etti. Yeni sezonda İncirliova’nın başarısı için ter dökecek olan Pehlivan, yeni takımıyla 1 yıllık anlaşma sağladı. Kırmızı-Beyazlılarda, yeni sezon öncesi farklı oyuncularla görüşmelerin sürdüğü ve yeni imzaların atılacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.  Aydın Hedef

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.