İncirliova’da çatıdaki çatlak vatandaşı tedirgin ediyor

İncirliova’nın Cumhuriyet Mahallesi Hükûmet Caddesi girişinde eski binanın çatısının ikiye ayrılması yoldan geçenleri tedirgin ediyor. Vatandaşlar binanın bir an önce ya yıkılmasını yada tadilat yapılmasını istiyor.   Cumhuriyet Mahallesi Hükümet..

İncirliova’da çatıdaki çatlak vatandaşı tedirgin ediyor
Yayınlanma: Güncelleme: 81 views

İncirliova’nın Cumhuriyet Mahallesi Hükûmet Caddesi girişinde eski binanın çatısının ikiye ayrılması yoldan geçenleri tedirgin ediyor. Vatandaşlar binanın bir an önce ya yıkılmasını yada tadilat yapılmasını istiyor.

İncirliova’da çatıdaki çatlak vatandaşı tedirgin ediyor

 

Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Caddesi’nin hemen girişinde İncirliova Belediyesi arka sokağında eski depo olarak kullanılan tek katlı yapının çatı ile duvar ikiye ayrılmış. Vatandaşlar yoldan korkarak geçmeye başladı. Bir takipçinin çektiği fotoğrafta görüldüğü gibi binanın çatı kısmının yıkılması an meselesi gibi görünüyor. Vatandaşlar eski binanın ya yıkılmasını yada tadilat yapılarak yenilenmesi istiyor. Aksi taktirde olası bir fırtınada çatının ve duvarın yola devrileceğinden korktuklarını söyleyerek yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.