İncirliova’da anketten Gökmen çıktı

İncirliova 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan 10 isim üzerine haberleraydin.com olarak yaptığımız ankette en çok oyu alan CHP’li Osman Gökmen ilk sırada yer alırken,..

İncirliova’da anketten Gökmen çıktı
Yayınlanma: Güncelleme: 407 views

İncirliova 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan 10 isim üzerine haberleraydin.com olarak yaptığımız ankette en çok oyu alan CHP’li Osman Gökmen ilk sırada yer alırken, AK Partili Aytekin Kaya ikinci, MHP’li Funda Türker Çınar ise 3’üncü sırada yer aldı.

 

Haberleraydin.com haber sitesi tarafından dün İncirliova’da yerel seçimlerinden partilerinden aday adayı olan 10 isim üzerine seçmen 8 saat boyunca oy kullandı. 1256 kişinin oy kullandığı ankette ilk sırada CHP’nin aday adayı Osman Gökmen yer aldı. AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise ikinci sırada, MHP’nin adayı Funda Türker Çınar ise 3’üncü sırada yer buldu.

 

10 ismin yüzdelik olarak sıralaması ise şu şekilde oluştu: Osman Gökmen yüzden 38, Aytekin Kaya yüzde 25, Funda Türker Çınar yüzde 10, Aşkın Ergezen yüzde 6, Şevki Can yüzde 5, Osman Nuri Atalar yüzde 5, Burhan Altuğ yüzde 4, hiçbirine oy vermem yüzde 3, Mehmet Güler ve Ergun Eğrifes ise yüzde 2 oy aldı.  Ertan Ceber ise yüzde 0’da kaldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.