İncirliova’da 50 balya saman yandı

Aydın’ın İncirliova İlçesinde çıkan yangında yaklaşık 50 balya saman kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin anında müdahalesi yangının büyümesini ve çevreye sıçramasını önledi. Yangın, akşam saatlerinde Dereağzı Mahallesi İkizdere Baraj yolu zerinde..

İncirliova’da 50 balya saman yandı
Yayınlanma: Güncelleme: 88 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde çıkan yangında yaklaşık 50 balya saman kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin anında müdahalesi yangının büyümesini ve çevreye sıçramasını önledi.

İncirliova’da 50 balya saman yandı

Yangın, akşam saatlerinde Dereağzı Mahallesi İkizdere Baraj yolu zerinde B.T.’ye ait samanlıkta meydana geldi. Samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Duman ve alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye anında müdahale ederek yangını büyümeden ve çevreye sıçramadan söndürdü. Yangında yaklaşık 50 balya samanın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.