Ä°ncirliova yine evde yok: 2-0

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta 7’inci haftasında kendi sahasında Kırkgöz Döşemealltı Spor’a ilk 15 dakikada yediği 2 golle 2-0 mağlup olan İncirliova Belediyespor evinde maç kaybetmeye devam ederek taraftarlarını..

Ä°ncirliova yine evde yok: 2-0
Yayınlanma: Güncelleme: 48 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta 7’inci haftasında kendi sahasında Kırkgöz Döşemealltı Spor’a ilk 15 dakikada yediği 2 golle 2-0 mağlup olan İncirliova Belediyespor evinde maç kaybetmeye devam ederek taraftarlarını yine üzdü.

 

İncirliova Belediyespor bu sezon evinde karşılaştığı 4 karşılaşmadan da puansız ayrılarak taraftarlarını üzdü. Kendi sahasında Antalya temsilcisi Kırkgöz Döşemealtı Spor ile karşılaşan İncirliova Belediyespor çok kötü bir oyun sergileyerek sahadan eli boş ayrıldı. Az sayıda taraftarın ilgi gösterdiği maçın ilk yarısında Kırkgöz Döşemealtı, 10’uncu dakikada Ozan Şamiloğlu ve 11’inci dakikada Mustafa Altun’un attığı gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarısı 2-0 biten maçın ikinci yarısında ise gol sesi çıkmadı.

Kırkgöz Döşemealtı’nın ilk yarıda bir dakika ara ile 2 gol birden bulması, İncirliova’nın motivasyonunu iyice düşürdü. Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Kırkgöz Döşemealtı, puanını 13’e çıkardı. Evinde ve taraftarının önünde oynamanın avantajını kullanamayan İncirliova, ligdeki beşinci mağlubiyetini alarak, 6 puanda kaldı.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.