İncirliova Stadı’nda çalışmalarda sona gelindi

Aydın Adnan Menderes Stadı’nın depreme dayanıksız olduğu öne sürülerek maçların oynanmama kararı alınması ile TFF 3. Lig’de mücadele eden Efeler 09 SFK maçlarını İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynayacak. Stat..

İncirliova Stadı’nda çalışmalarda sona gelindi
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

Aydın Adnan Menderes Stadı’nın depreme dayanıksız olduğu öne sürülerek maçların oynanmama kararı alınması ile TFF 3. Lig’de mücadele eden Efeler 09 SFK maçlarını İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynayacak. Stat federasyonun istediği aşamaya gelmesi için son çalışmalar yapılıyor.

İncirliova Stadı’nda çalışmalarda sona gelindi

TFF 3. Lig’de Aydın’ı temsi eden Efeler 09 SFK ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyesor’un maçlarını oynayacağı Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı, profesyonel maçların oynanacağı seviyeye getirilmek için çalışmalar sürüyor. Ekipler maçların başlamasına haftalar kala son çalışmaları yapıyor. Basın ve protokol tribünü, taraftarlar ile protokol girişi ve benzeri eksiklilerin tamamlanması için son çalışmalar yapılıyor. Stadın sezonun 2’inci haftasında oynanacak maça hazır olacağı belirtildi.

İncirliova Stadı’nda çalışmalarda sona gelindi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.