İncirliova polisi suçlulara göz açtırmıyor

Aydın’ın İncirliova İlçesinde polis ekipleri aranan şüphelilere karşı yaptıkları çalışmada dün Acarlar Mahallesinde 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan Kahraman G. (29) ve 11 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis..

İncirliova polisi suçlulara göz açtırmıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 352 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde polis ekipleri aranan şüphelilere karşı yaptıkları çalışmada dün Acarlar Mahallesinde 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan Kahraman G. (29) ve 11 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Cevdet G. (23) polis ekipleri tarafından yakalandı.

 

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede aranan şüphelilere göz açtırmıyor. Polis dün akşam Acarlar mahallesinde yaptığı çalışmada Aydın Asliye Ceza İlamat Masasınca bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 1 adet yakalama müzekkeresi bulunan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Kahraman G. ve Aydın Asliye Ceza İlamat Masasınca bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 1 adet yakalama müzekkeresi bulunan ve 11 yıl 7 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Cevdet G., yakalandı.

2 hükümlüde emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.