İncirliova öne geçtiği maçta 2-1 mağlup ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta İncirliova Belediyespor lider Muğlaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.   İncirliova Belediyespor 11’inci hafta maçında Muğlaspor ile Atatürk Stadı’nda..

İncirliova öne geçtiği maçta 2-1 mağlup ayrıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 54 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta İncirliova Belediyespor lider Muğlaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

 

İncirliova Belediyespor 11’inci hafta maçında Muğlaspor ile Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. İncirliova Belediyespor lider Muğlaspor karşısında ilk yarıyı Semih’in attığı golle 1-0 önde kapattı.

Muğlaspor ikinci yarıda 61’inci dakikada Abdulkadir Özdemir ile skoru 1-1’e getirdi. Ev sahibi ekip, 64’üncü dakikada bir penaltı daha kazandı. Batuhan ile penaltıdan yararlanamayan Muğlaspor, 71’inci dakikada Şerif ile kazandığı golle, 2-1 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı. 3 puanın sahibi olan Muğlaspor, puanını 27’ye yükseltti. Lider Muğlaspor karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayıp, 8’inci mağlubiyetini alan İncirliova ise 9 puanda kaldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.