İncirliova, Keçiborlu’dan 3 puanla dönüyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta Isparta deplasmanına giden Ä°ncirliova Belediyespor Keçiborlu Belediyespor’u Selçuk’un 67’indi dakikada attığı golle 1-0 yenerek 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyor.   Ä°ncirliova Belediyespor BAL 5’inci..

İncirliova, Keçiborlu’dan 3 puanla dönüyor
Yayınlanma: Güncelleme: 53 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta Isparta deplasmanına giden İncirliova Belediyespor Keçiborlu Belediyespor’u Selçuk’un 67’indi dakikada attığı golle 1-0 yenerek 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyor.

 

İncirliova Belediyespor BAL 5’inci Grubun 6’ıncı hafta maçında deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile karşılaştı. Keçiborlu Stadı’nda oynanan maça mutlak galibiyet için çıkan İncirliova Belediyespor 67’de Selçuk’un attığı golle karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. İkinci deplasmanı maçını kazanan İncirliova Belediyespor bu sonuçla puanını 6’ya çıkardı. Maçtan sonra teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.