İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

İncirliovalı İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, parti binasında yaptığı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Çınar, “Adaylık sürecinde, sonuç ne olursa olsun, partimizin ve Cumhur İttifakı..

İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yayınlanma: Güncelleme: 132 views

İncirliovalı İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, parti binasında yaptığı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Çınar, “Adaylık sürecinde, sonuç ne olursa olsun, partimizin ve Cumhur İttifakı paydaşımız, AK Parti yönetiminin ortak karar alarak göstereceği başkan adayı lehine, inanarak çalışmaya devam edeceğiz. Biz irademizi ortaya koyduk. İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Funda Türker Çınar Parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla MHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı açıklamasına AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ve çok sayıda partili katıldı. Funda Türker Çınar yaptığı açıklamasında, “Mensubu olmaktan, ilelebet huzur ve gurur duyduğum, bu kutsal çatı altından, güzel İncirliova’mızın başta merkez mahalleler ve Acarlar olmak üzere, 28 mahallemizde yaşayan tüm hemşehrilerimize sizin vasıtanızla selam ve sevgilerimi yolluyorum. Geçtiğimiz hafta güzel İncirliova’mız için istişarelerde bulunmak üzere, Ankara Genel Merkezimize çağırıldım. Bu vesile ile sizlere dava büyüklerimizin de selamlarını iletmek istiyorum. Yaptığımız görüşler sonucunda, büyüklerimizin tensip görme ve olurlarıyla, MHP İncirliova Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum” dedi.

İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

“İNANDIĞIMIZ DAVAMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çınar, “10 yıl önce bu zamanlar İncirliova’da yaşayan hemşehrilerimizin oyları ve teveccühleriyle ilçemizde yönetime mazhar olduk. Görev dönemimizde İncirliova Belediyemizde, Meclis ve Encümen Üyeliği, Başkan Vekilliği, İmar, Plan Bütçe ve Kent Estetik Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. Parti büyüklerimizin tensip ve olurlarıyla, 2018 Milletvekilli Seçimleri için adaylık sürecim nedeniyle görevimden ayrıldım. 2019 Yerel Seçimleri, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Cumhur İttifakı ortakları, MHP AK Parti adayları lehine sahada aktif olarak çalıştım. 2018 yılında kurulan Cumhur İttifakı oluşumu neticesinde 2018, 2019 ve 2023 seçimlerine, partimiz ve AK Parti öncülüğünde, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti destek vermektedir. 2024 Yerel Seçimlerinde de Cumhur İttifakının devam edeceği aşikardır. Cumhur İttifakı, masa başında kurulan bir ittifak değildir.

İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Milletimizin meydanlarda kurduğu, var oluş mücadelesidir. Cumhur İttifakı, “Millet Aklı, Beka için millî karar, Cumhur için istikrar.” Şiarıyla, Cumhuriyetin Yeni Yüzyılı’nın inşası için kurulmuş bir gönül birlikteliğidir. Bir Milli Mutabakat ittifakıdır. Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Aşk nasip işidir, Hesap işi değil. Aşk adayıştır, arayış değil.” Nitekim; Milletimize adanmışlığımız, hesabi değil hasbidir. Aşkımız ise Kuru laf değil kalbi hakikattir. Bu ilhamla, ilçemizin her yerinde, ilerleyen süreçte, vatandaşlarımızla buluşuyor, konuşuyor, görüşüyor ve dertleşiyor olacağız. İsafakılar’dan Osmanbükü’ne, Hacıaliobası’ndan Beyköy’e, Erbeyli’den Gerenkova’ya, Sınırteke’den Acarlar mahallemizde hemşehrilerimizle birlikte olacağız. Şuna inanıyorum. Bizim kardeşliğimiz, kan bağından değil, gönül bağından geliyor. Dostluklarımız, menfaatten değil, muhabbetten geliyor. Hep söylediğim gibi, Milletimiz bize oy vermeye mecbur ve mahkum değildir. Tam tersine, biz her yaştan, her kesimden vatandaşlarımızla kurduğumuz gönül bağıyla, projelerimizle, yapacağımız hizmetlerle, duruşumuzla seçimde oylarını hak etmeye mecburuz. Bunu 10 yıl önce başardık. Tekrar Başaracağız. Biz buna inanıyoruz. Adaylık sürecinde, sonuç ne olursa olsun, Partimizin ve Cumhur İttifakı paydaşımız, AK Parti Yönetiminin ortak karar alarak göstereceği başkan adayı lehine, inanarak çalışmaya devam edeceğiz. Biz irademizi ortaya koyduk. İnandığımız davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizin vasıtanızla, 28 mahallemizde yaşayan yaklaşık 56 bin hemşehrimize selam ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.