Hastaneden kaçıp anne babasını bıçakladı

Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen S.S. dün gece hastaneden kaçarak kiraladığı taksiyle İncirliova’nın Erbeyli mahallesinde yaşayan anne ve babasını bıçakla yaraladı. Geldiği taksiyle İzmir’e kaçmaya..

Hastaneden kaçıp anne babasını bıçakladı
Yayınlanma: Güncelleme: 451 views

Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen S.S. dün gece hastaneden kaçarak kiraladığı taksiyle İncirliova’nın Erbeyli mahallesinde yaşayan anne ve babasını bıçakla yaraladı. Geldiği taksiyle İzmir’e kaçmaya çalışan kadın Tire’de yakalandı.

 

Olay, dün gece Erbeyli Mahallesinde meydana geldi. Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen S.S. isimli kadın, hastaneden kaçtı. Bir taksiye binen S.S. gece Erbeyli’de yaşayan anne A.S. ve baba Ü.S.’nin evine geldi. Yanında getirdiği bıçakla girdiği evde anne ve babasını çeşitli yerlerinden yaralayan S.S. daha sonra geldiği taksiyi rehin alarak İzmir’e gitmesini istedi. Taksi şoförünün cep telefonu ile arkadaşlarına haber etmesi üzerine İzmir’in Tire ilçesine girmek üzereyken polis ekipleri tarafından yakalandı. Kadın gözaltına alınırken, taksici ise kurtulduğuna sevindi.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çifti ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralanan çiftin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.