Gündem’in ikinci durağı Akçeşme oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ikinci durağı Akçeşme Mahallesi oldu. Mahalledeki üyeleri ziyaret ederek kendisine destek isteyen Gündem, “Ben değil biz olacağız,..

Gündem’in ikinci durağı Akçeşme oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 145 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ikinci durağı Akçeşme Mahallesi oldu. Mahalledeki üyeleri ziyaret ederek kendisine destek isteyen Gündem, “Ben değil biz olacağız, hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

CHP İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, Akçeşme Mahallesinde parti üyelerini ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi geçen ziyarette Gündem, yaklaşan kongrede üye ve seçilecek delegelerden kendisine destek istedi. Partililerin sordukları sorulara içtenlikle cevaplayan Gündem, “Göreve geldiğimizde ben değil biz olacağız. Hep birlikte çalışacağız. Düşük olan üye sayımızı en üst seviyelere çıkararak ailemizi dahada genişleteceğiz. Partime hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum” dedi.

ADAYLIK AÇIKLAMASINA HERKESİ DAVET ETTİ

Yapacağı adaylık açıklamasına herkesi davet eden Rahmi Gündem, “Yarın (Cuma) günü İncirliova CHP Parti binasında saat 14.30’da ilçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım. Tüm üyelerimizi, partiminiz ileri gelenlerini ve herkesi canı gönülden bizleri desteklemek için davet ediyorum. Çıktığımız bu yolda hep birlikte çalışarak yapılması gerekenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.