Gündem; İnancımız sonsuz birlikte kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem, dün yaptığı adaylık açıklamasının gecesinde mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Arzular Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Gündem, yapılacak kongrede kendisine destek istedi…

Gündem; İnancımız sonsuz birlikte kazanacağız
Yayınlanma: Güncelleme: 264 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem, dün yaptığı adaylık açıklamasının gecesinde mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Arzular Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Gündem, yapılacak kongrede kendisine destek istedi.

Gündem; İnancımız sonsuz birlikte kazanacağız

Gündüz ilçe merkezinde gece ise mahallerde CHP’li üyelerle tek tek ziyaret ederek sohbet edip destek isteyen Rahmi Gündem, dün akşam Arzular Mahallesindeki üyelerin misafiri oldu. Gündem ve beraberindekileri mahalle muhtarı İbrahim Altıntaş ve partililer karşıladı. Mahalle kahvesinde birlik beraberlik sinyali veren Gündem, ilçe başkanı seçilmesi halinde CHP’nin ilçede çok farklı olacağını ifade etti. Oldukça uzun ve sıcak geçen sohbette inancının sonsuz olduğunu ve kongrede parti olarak hep birlikte kazanacaklarını söyledi.

Gündem; İnancımız sonsuz birlikte kazanacağız

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.