Gündem, her zaman CHP’nin emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvurusu yapan İş İnsanı Rahmi Gündem, her zaman partisinin emrinde olduğuna vurgu yaptı.   CHP’nin il ve ilçe yönetimlerinde de..

Gündem, her zaman CHP’nin emrindeyim
Yayınlanma: Güncelleme: 68 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvurusu yapan İş İnsanı Rahmi Gündem, her zaman partisinin emrinde olduğuna vurgu yaptı.

 

CHP’nin il ve ilçe yönetimlerinde de zaman zaman görev alan Rahmi Gündem, “CHP’nin gösterdiği Belediye Başkan adayı bizimde adayımızdır. Partimiz kimi uygun görür aday gösterirse onunla birlikte hep birlikte kenetlenerek görev alacağız. Küsmek, darılmak, ayrılmak ve ayrıştırmak olmayacak. Birbirimizden koparsak kazanamayız. Ancak kenetlenirsek hep birlikte olursak kazanırız. Ben Rahmi Gündem olarak tüm aday adaylarımın yanında oldum olmaya da devam edeceğim. Belediye Başkan adayımız belli olana kadar birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Belediye Başkan adayımız netleştiğinde de yine aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile istişare halinde olup, ilçe örgütü ve adayımızla bayrağı göğüsleyeceğiz. Örgütümüzle ilçe yönetimimizle üyelerimizle kadın kollarımızla hep birlikte başarıya ulaşacağız. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile başarıya ulaşacağız.

Dünkü heyecanımız neyse bugünkü heyecanımız da aynıdır” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.