Gündem, delege seçimine ‘Beyaz’ listeyle katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, 3 Temmuz itibariyle başlayacak delege seçimlerinde ‘Beyaz’ liste ile katılacaklarını söyledi.   CHP İncirliova İlçe Örgütü yaklaşık 1500 üyenin oy..

Gündem, delege seçimine ‘Beyaz’ listeyle katılacak
Yayınlanma: Güncelleme: 195 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, 3 Temmuz itibariyle başlayacak delege seçimlerinde ‘Beyaz’ liste ile katılacaklarını söyledi.

 

CHP İncirliova İlçe Örgütü yaklaşık 1500 üyenin oy kullanacağı delege seçimleri için 3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle sandık başına gidiyor. 28 mahallede kurulacak sandıklarda üyeler kullanacakları oylarla delegelerini seçecek. CHP İncirliova İlçe Başkan adaylarından Rahmi Gündem ise delege seçiminde ‘Beyaz’ liste ile katılacaklarını ifade ederek, “Delege seçiminde ‘Beyaz’ liste ile katılacağız. Tertemiz bir sayfa açmaya geliyoruz. Oluşturacağımız temiz yürekli kadro ile inşallah güzel işlere imza atacağız. Üyelerimizin neredeyse hepsine birebir temas etme imkanı bulduk. Üyelerimizin bizlere en çok dert yandığı mevcut yöneticilere ulaşamama ve dertlerini anlatacak muhatap bulamamak olduğunu öğrendik. Tüm üyelerimizden sandık başına gittiklerinde iyi düşünerek tercihlerini yapmalarını rica ediyorum. Biz CHP’yi İncirliova’da yeniden canlandırmak için yola çıktık. Ben değil biz olmaya geliyoruz. Partili herkesin oylarına talibim. Onların oylarına layık olmanın mücadelesini vereceğim. Bundan emin olsunlar. Biz şeffaf olacağız herkes bunu bilsin” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.