Gündem, CHP’den adaylığını açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkan Adayı olan İş İnsanı Rahmi Gündem, Cuma günü İlçe binasında geniş bir katılımla adaylını açıklayacak. CHP’de İlçe Kongreleri yaklaşırken, İncirliova’da da adaylar çalışmalarına başladı…

Gündem, CHP’den adaylığını açıklayacak
Yayınlanma: Güncelleme: 220 views

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkan Adayı olan İş İnsanı Rahmi Gündem, Cuma günü İlçe binasında geniş bir katılımla adaylını açıklayacak.

CHP’de İlçe Kongreleri yaklaşırken, İncirliova’da da adaylar çalışmalarına başladı. Uzun süredir İlçe Başkanlığı için sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Rahmi Gündem, cuma günü saat 14.30’da ilçe binasında geniş bir katılımla adaylığını resmen açıklayacak. Oldukça iddialı olan Gündem, gençlik kolları, ilçe yönetimi ve il yönetimlerinde görev alarak partisine hizmet ettiğini söyledi.

Ayrıştırıcı değil birleştirici olmaya geldiğini ifade eden Gündem, “Adaylık açıklamasına tüm partilileri davet ediyorum. Amacımız tüm partilileri bir çatı altına toplamak olacak. Kongreye kadar çalışmalarımız sürdüreceğiz. Hedefim her zaman olduğu gibi partime en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.