Gündem: Birlikte güçlü olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı olan İş İnsanı Rahmi Gündem, yaklaşan kongrede kendisine destek için mahallerdeki partilileri ziyaret ediyor. Dün akşam Erbeyli Mahallesini ziyaret eden Gündem, kahvede..

Gündem: Birlikte güçlü olacağız
Yayınlanma: Güncelleme: 301 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı olan İş İnsanı Rahmi Gündem, yaklaşan kongrede kendisine destek için mahallerdeki partilileri ziyaret ediyor. Dün akşam Erbeyli Mahallesini ziyaret eden Gündem, kahvede partililerle sohbet ederek birlikte güçlü olacaklarını söyledi.

Gündem: Birlikte güçlü olacağız

CHP’den İncirliova İlçe Başkan adayı olan Rahmi Gündem, çalışmalarını ilçe merkezi ve mahallerde ara vermeden sürdürüyor. Partilileri tek tek ziyaret ederek yapılacak kongrede desteklerini isteyen Gündem’in dün akşamki ziyareti İncirliova’nın Erbeyli Mahallesi oldu. Rahmi Gündem’i CHP eski İlçe Başkanı Göksel Dedeli ve Kadın Kolları eski İlçe Başkanı Ayşe Dedeli, DSP eski İlçe Başkanı Özge Gümüş Eser yalnız bırakmazken, mahalle muhtarı İsmail Akça ve partililer karşıladı. Kahvede partililerle bir araya gelen Gündem, “İlçe Başkanlığı için aylar önce bir yola çıktım ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Amacım partimizi ilçede bir araya toplayarak çıtamızı daha yukarılara çıkarmak olacak. İlçe merkezinde olduğu kadar mahallerdeki partililerimi de önemsiyorum. Hepimiz bir bütünüz. Birlikte güçlü olacağız. Hizmet için çıktığım bu yolda sizlerin de desteklerini esirgemeyeceğinizi biliyorum” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.