Gökmen’den Selanik Mübadili derneğine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, İncirliova Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan’ı ziyaret etti.   Seçim çalışmaları kapsamında Sivil..

Gökmen’den Selanik Mübadili derneğine ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 53 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, İncirliova Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan’ı ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan’ı ziyaret etti.

CHP’li Gökmen dernek ziyaretinde, yerel yönetimleri kazandıklarında yapacağı çalışmalardan bahsederek, “Sivil Toplum Kuruluşları vatandaşlar ve resmi kurumlar arasında köprü görevini yapıyor. Bu nedenle onlardan gelecek her öneri ve fikir bizim için çok değerli. Belediye başkanlığını kazandığımızda STK’lar ile ortak akıl çerçevesinde uyumlu halde hareket etmek istiyoruz” dedi.

Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan, CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen’e çalışmalarında başarılar dileyerek yapmış olduğu ziyaret için teşekkür etti.

Ziyarete Osman Gökmen’e CHP İlçe teşkilatı yöneticileri ve parti üyeleri eşlik etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.