Gökmen; Canla başla görev yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, esnaflardan sonra İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak’ı makamında ziyaret etti. Gökmen, “STK’lardan gelecek talepleri göz ardı etmeyerek..

Gökmen; Canla başla görev yapacağız
Yayınlanma: Güncelleme: 53 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, esnaflardan sonra İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak’ı makamında ziyaret etti. Gökmen, “STK’lardan gelecek talepleri göz ardı etmeyerek yerine getirebilmek için canla başla görev yapacağız” dedi.

 

CHP İncirliiova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, seçim çalışmaları kapsamında esnaflardan sonra İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde istişare vurgusu yapan Gökmen, İncirliova ilçesinde yapılacak tüm yeni yatırımlarda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarının altını çizerek, “Belediye başkanlığı dönemimizde İncirliova’da istişare ve birlikte hareket etme kültürü ile çalışacağız. İlçemize kazandırılacak yeni projeler ve gelecek nesillere aktarılmak üzere yapılacak olan kalıcı yatırımların yapılması üzerine yola çıktık. STK’lardan gelecek talepleri göz ardı etmeyerek yerine getirebilmek için canla başla görev yapacağız” diye konuştu.

Osman Gökmen’e CHP İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.