Cumhuriyetin 100. Yıl kupası Selanikler Derneğinin

İncirliova Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası 100. Yıl voleybol turnuvasında finalde 50. Yıl Ortaokulunu 3-1 yenen Selanikliler Derneği Cumhuriyet 100. Yıl kupasını kazandı…

Cumhuriyetin 100. Yıl kupası Selanikler Derneğinin
Yayınlanma: Güncelleme: 90 views

İncirliova Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası 100. Yıl voleybol turnuvasında finalde 50. Yıl Ortaokulunu 3-1 yenen Selanikliler Derneği Cumhuriyet 100. Yıl kupasını kazandı.

 

Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları kapsamında İncirliova Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası 100. Yıl voleybol turnuvası düzenlendi. Spor Salonu’nda 16 Ekim’de başlayan ve 8 kurumun katıldığı turnuva dün akşam yapılan final maçıyla sona erdi. Finalde 50. Yıl Ortaokulu ile karşılaşan Selanikliler Derneği maçı 3-1 kazanarak 100. Yıl kupasının sahibi oldu.

Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan ve takım arkadaşları maçtan sonra aldıkları kupa ile büyük sevinç yaşayarak o anı fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Dernek Başkanı Ramazan Savaşan, “Kurumlar arası voleybol turnuvasında derneğimizin takımı 2 yıldır finalde kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl kazandı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında böyle anlamlı bir şampiyonluk kupasını aldığımız için çok sevindik. Emeği geçenle herkese teşekkür ederiz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.