CHP’liler 100 Yılda İncirliova’da bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü tarafından organize edilen 100 yıl Dayanışma Yemeğine milletvekili, belediye başkanı, ilçe başkanı ve partili katıldı. Partililer hep bir araya gelerek hasret giderdi. CHP..

CHP’liler 100 Yılda İncirliova’da bir araya geldi
Yayınlanma: Güncelleme: 132 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü tarafından organize edilen 100 yıl Dayanışma Yemeğine milletvekili, belediye başkanı, ilçe başkanı ve partili katıldı. Partililer hep bir araya gelerek hasret giderdi.

CHP’liler 100 Yılda İncirliova’da bir araya geldi

CHP İncirliova İlçe Örgütü’nce 100. Yıl Dayanışma gecesi Düş Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ümit Yaşar ve yönetimi ile Kadın Kolları İlçe Başkanı Merve Menderes, geceye gelen partilileri karşıladı. Geceye katılan partililer arasında Aydın MilletvekiliEvrim Karakoz, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden de yer aldı.

CHP’liler 100 Yılda İncirliova’da bir araya geldi

“İNCİRLİOVA BELEDİYESİNDE CHP BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ”
Gecede selamlama konuşması yapan CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiç olmadığı kadar inançlı, kararlı ve güçlüyüz. Ayrıca belirtmek isterim ki içinde bulunduğumuz bu zor günlerde, halkımızdan aldığımız güçle iktidar olmak için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmak zorundayız. Biliyorsunuz büyük bir seçimi geride bıraktık. Bu seçimden çıkardığımız dersler ve edindiğimiz tecrübe ile yarınlara umutlu bakacağımız projeleri hayata geçirmek için heyecanlıyız. Yaklaşan yerel seçimlerin, iktidara giden yoldaki en önemli unsur olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle önümüzdeki yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Topuklu Efemiz, Özlem Çerçioğlu’nu yüzde 70 oyla göreve yeniden seçtireceğimize ve İncirliova Belediyesi’nde CHP bayrağını dalgalandıracağımıza şeref ve namus sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.

CHP’liler 100 Yılda İncirliova’da bir araya geldi

Partililer yemeklerini yiyip, saatlerce sohbet ederek yaklaşan yerel seçimler öncesinde moral depoladı.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.