CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen’in açıklaması yoğun kalabalık nedeni ile adeta mitinge dönüştü. Gökmen parti binasına sığmayan kalabalıkla Sevgi Yolu’nda fotoğraf çektirerek esnafları..

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü
Yayınlanma: Güncelleme: 151 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen’in açıklaması yoğun kalabalık nedeni ile adeta mitinge dönüştü. Gökmen parti binasına sığmayan kalabalıkla Sevgi Yolu’nda fotoğraf çektirerek esnafları selamlayarak yürüdü.

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

CHP İncirliova Belediye Başkan aday adayı İş İnsanı Osman Gökmen, parti binasında yaptığı basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Gökmen, partililerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Parti binasına sığmayan kalabalığın birçoğu dışarıda kaldı. Gökmen’in aday adaylığı açıklamasına CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Belediye Başkan aday adayı Ergun Eyrifes, eşi Gülgün Gökmen, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile çok sayıda partili destek vererek katıldı.

Osman Gökmen yaptığı açıklamasında, “CHP çatısı altında yıllardır omuz omuza yürüdüğüm değerli yol arkadaşları. İncirliova’da beraber büyüdüğümüz, yetiştiğimiz acımızı ve sevincimizi paylaştığımız komşularım, arkadaşlarım ve ağabeylerim. Çıktığım yolculukta bugün benim ile beraber olup yoluma yoldaş, mücadeleme ortak olmak için verdiğiniz destek ve katılımlarınız için çok teşekkür ediyor, İncirliova ilçe belediye başkan aday adaylığı açıklıyorum.

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

Yarınlara uzanan bir yolculuğun, umut ile harmanlandığı, sevgi ile perçinleştiği, hizmetlerle taçlanacağı bir İncirliova için bugün ilk adımı atıyoruz. Hep birlikte, el ele yolculuğumuza başlıyoruz.

Sokaklarında, caddelerinde, mahallelerinde büyüdüğüm, komşusunu, dostunu, büyüğünü ve küçüğünü her daim sevip saydığım, her bir köşesini ezbere bildiğim İncirliova’mızın, artık daha çok gelişmesini, daha çok kalkınmasını ve örnek bir ilçe olarak atılım yapmasını, yönünü durmadan ileri, daima ileri çevirmesini istiyorum” dedi.

“İNCİRLİOVA İÇİN ÇOK PROJEMİZ VAR”

“İncirliova için birçok projemiz var” diyen Gökmen, “Hepsini gerçekleştirecek vizyonumuz da var. Önümüzdeki günlerde teker teker hepsini kamuoyu ile paylaşacağız. Halkımızın söz sahibi olacağı hizmetlerimizi sizlerin onayına, huzurunuza çıkaracağız. Gelişen, kalkınan ve hakkından söz edilen bir İncirliova’yı sizlerle beraber hep birlikte inşa edeceğiz.

CHP yüz yıllık vizyonu ve geçmişinden bugüne ülkemize kazandırdığı kazanımlar ile ülkemizin en güçlü partisidir. Bugün ülkemizin her bir köşesinde CHP’li belediyelerimizin yönettiği kentteki huzuru, hizmetleri ve insanlarımızın sosyal olarak nasıl mutlu olduklarını her gün görüyoruz” diye konuştu.

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

“SİYASET İDDİA İŞİDİR”

Gökmen, “Aydın’da yaşadığı şehre kattığı değer ve sosyal belediyecilik anlamında tarih yazarak Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları sıralamasında da hep en başlarda olma onurunu bizlere yaşatan Özlem Çerçioğlu ile birlikte, Allah’ın izni, halkımızın takdiri ve örgütümüzün inanç ve azmi ile birlikte İncirliova’ya hizmet yağdıracağız. Burada sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalar ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerin de Özlem Çerçioğlu başkanımızı yüzde 70 ile yeniden seçilebilmesi hedefine İncirliova olarak göreceksiniz rekor bir oyla destek vereceğiz. Siyaset iddia işidir. İddiamı sizlerin huzurunuzda da bir kez daha tekrarlıyorum. Aydın büyükşehir belediyemizi yüzde 70, İncirliova ilçe belediye başkanlığı seçimlerimizi adaylığımda yüzde 60 oy ile kazanacağız.

Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde partimizin ortaya koyduğu proje ve hedeflerin ışığında yapacağımız çalışmalar ile birlikte İncirliova üzerindeki kara bulutları dağıtacağız. Güneş ufuktan, umut İncirliova’dan, sevgi filizleri ise ailelerimizin, komşularımızın ve bu kentin evlatlarının yüreğinden yeniden doğacak.

Bu seçimler siyasi bir çalışma değil, bu seçimler gençlerimize, evlatlarımıza yerelden genel uzanacak olan bir gelecek bir bırakma çabasıdır. Unutmayın, unutturmayın, attığınız her adım, verdiğiniz her emek, gösterdiğiniz her özveri, yarınlara, cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüğe ve kurucumuz, yol göstericimiz, ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sorumluluğumuzdur, borcumuzdur.

İncirliova yolu yanlış olanlara, yol arkadaşlarını satanlara, şahsi menfaatlerini her şeyin önüne koyanlara teslim edilemez, teslim ettirmeyiz, teslim de ettirmeyeceğiz.

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

Artık bahane değil, mücadele vakti.

Artık sen, ben değil biz vakti.

Artık İncirliova için çalışma ve çabalama vakti.

Sokak sokak, cadde cadde bildiğimiz, her köşesinde nefes alıp verdiğimiz İncirliova için artık ayaklandık geliyoruz. İncirliova için kollarımızı sıvadık geliyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında, İncirliova’mızı Cumhuriyetimizin ışıkları ile aydınlatmak için geliyoruz.

Sizlerin huzurunuzda bana her daim destek olan, sevgisi, anlayışı ile bana güç veren sevgili eşime teşekkür ediyor, Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova ilçe belediye başkan aday adaylığımı gururla, onurla açıklıyorum.

Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, hayatını kaybetmiş tüm yol arkadaşlarımızı bir kez daha minnet ve şükran ile anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum” diye ifade etti.

CHP’li Gökmen’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

GÜNDEM ÇİÇEK VEREREK DESTEK VERDİ

Osman Gökmen’i CHP İlçe Başkanlığı seçiminde aday olan İş İnsanı Rahmi Gündem’de çiçek verip destek vererek yanında olduğunu belirtti. Gündem Osman Gökmen’e aday adaylığı yolunda başarılar diledi. CHP İncirliova Belediye Başkan aday adaylarında Ergun Eyrifes’te Gökmen’e çiçek vererek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SEVGİ YOLUNDA ESNAFI SELAMLAYARAK YÜRÜDÜLER

Konuşmaların ardından parti binasından aşağıya inen Osman Gökmen ve beraberindeki kalabalık, Sevgi Yolu girişinde fotoğraf çektirdi. Ardından sevgi yolu esnaflarını selamlayarak yürüyen Gökmen’e esnaflarda hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.