CHP’li Eğrifes; İncirliova’yı çok daha iyi yönetebileceğime inanıyorum

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan Ergun Eğrifes, “Belediyecilik işinde bilgi, beceri ve donanım lazım. Ben bu zamana kadar bunları yaptığıma inanıyor ve..

CHP’li Eğrifes; İncirliova’yı çok daha iyi yönetebileceğime inanıyorum
Yayınlanma: Güncelleme: 135 views

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan Ergun Eğrifes, “Belediyecilik işinde bilgi, beceri ve donanım lazım. Ben bu zamana kadar bunları yaptığıma inanıyor ve kendimi yeterli görüyorum. Kendimi yeterli görmezsem zaten meydana çıkmam. İncirliova’da şu anda aday adaylarının içinde eskisi gibi karizmatik adayların olmamasından dolayı ve İncirliova’nın bir 5 yılını daha heba ettirmeme düşüncemden dolayı ben daha iyi yaparım diyerek yola çıktım” dedi.

 

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Ergun Eğrifes, haberleraydin.com aracılığıyla neden aday olduğunu ve İncirliova’nın en büyük eksikliklerinin neler olduğunu açıkladı. İncirliova’yı en iki kendisinin yönetebileceğini düşünerek aday adayı olduğuna vurgu yapan Eğrifes,

“Yönetme becerisi olan kişilerde vizyonda olur. En iyi ekibi de kurar. Ekip kuramayan adam hayatta başarılı olamaz. Ben ekip işine son derece inanan birisiyim. Ekipsiz siyaset yapılmaz. Ekibi olmayan bir siyasetçinin başarısı asla mümkün değildir. Vatandaş belediyeye girdiği zaman kapıdan karşılayandan en son oturan müdürüne kadar bir ekiptir bunlar İncirliova’nın gelişmesi için proje üretirler.

Ben İncirliova’da demir doğramacı olarak başladığım işimde her 10 yılda bir piyasayı takip ederek mesleğimi yenilikleri takip ederek alüminyum doğramaya çevirdim. PVC doğramayı İncirliova’ya ilk ben getirdim. Daha sonra inşaat müteahhitliğine işine girdim. Ben esnaf olarak ilçem adına yapılabilecek bütün yenilikleri takip ederek yaptım. İşini seven bir insanım. Ben daha doğrusu profesyonel bir ekip kurabileceğime kendi bilgim dışında ekip bilgileri ile İncirliova’yı çok daha iyi yönetebileceğime inanıyorum. İncirliova’nın tüm sorunlarını biliyorum. Para yok kaynak yok diyerek oturmam. Kaynak bularak yaparım. Ekibimi kurduktan sonra asla işçi kıyımı yapmam. Kurduğum ekiple 5 yılı tamamlarım. Bunlar yoldan gelmiş insanlar değil” dedi.

CHP’li Eğrifes; İncirliova’yı çok daha iyi yönetebileceğime inanıyorum

“OY BİRLİĞİ OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİ ZORLA MECLİSTEN GEÇİRTMEM”

“Hem kazanmak hemde yönetmek lazım” diyen Eğrifes, “Belediye meclis üyeleri içerisinde anlaşabileceğim diğer partiden meclis üyeleri varsa onlara bile başkan yardımcılığı teklif ederim. Onların fikirlerini mutlaka dinler ve yok saymam. 5 yıl içinde aldığımız kararların oy çokluğu ile değil oy birliği ile almak için uğraşırım. Oy birliği olmayan bir işi de asla meclisten zorla geçirmem. Baştaki insana her kes güveniyorsa kavga etmeden halkın bize verdiği yetkiyi kendimizi bireysel olarak öne çıkarmadan kullanacağız. Biz kendimizi ne kadar anlatsak ta halk yapılanı görüyor. Şimdi halk görüp te bu adam kazanır ama yönetemez diye düşünebilir. Tabi hem kazanmak lazım hemde yönetmek lazım” diye konuştu.

“KENDİMİ YETERLİ GÖRÜYORUM”

Eğrifes, “Biz İncirliova’yı seviyoruz. Burası bizim doğup büyüdüğümüz vatanımızdır. Kim belediye başkanı olduysa biz şimdiye kadar yardımcı olduk. Ama kötü olan her şeyin karşısında durduk. Bu millet sizi takdir ederse 2. Dönemde 3. Dönemde seçer. Ben iddialıyım. Şimdiye kadar yapamayacağım hiçbir işe kalkışmadım. Ticarette bana riske giriyorsun diyenler oldu. Bazen riske girmek lazım risk olmadan başarı gelmiyor. Belediyecilik işinde de bilgi lazım beceri lazım donanım lazım. Ben bu zamana kadar bunları yaptığıma inanıyor ve kendimi yeterli görüyorum. Kendimi yeterli görmezsem zaten meydana çıkmam. İncirliova’da şu anda aday adaylarının içinde eskisi gibi karizmatik adayların olmamasından dolayı ve İncirliova’yı bir 5 yıl daha heba ettirmeme düşüncemden dolayı ben daha iyi yaparım diyerek yola çıktım. Ben daha iyi yapacağıma inanıyorum. Bu halkta bize inanıyor. Kimin daha iyi yapıp yapamayacağını ilerleyen günlerdeki yapılacak konuşma ve davranışlarla herkes anlayabilir. İncirliova’ya hizmet etmek için varım. Art niyet, ötekileştirme ve ayrıştırma asla olmayacak. Bazı konularda ters düşünülebilinir ama doğru bilgiyi mutlaka vereceğiz. Benim en çok belediyede önemsediğim muhasebe ve imar işleridir. Buralarda iyi insanlarda çalışılmazsa kaçaklar ilçeyi iflasa götürür” dedi.

“İLÇEYE YABANCI YATIRIMCI ŞART”

“Aydın Büyükşehir Belediyesi ile istişare halinde çalışırız” diyen Eğrifes, “Bölgemize bir salça fabrikası, kurutma fabrikası kazandırmak lazım. Bölgemizde her türlü sebze meyve yetişiyor. İlçeye dış yatırımcılar getirilebiliriz. Çünkü burası havalimanı dahil her yere yakın.

Burada bina yaparken zemin çok sert değil. Biraz daha dağlık alanlara doğru yatay mimari yapılara geçmek lazım. Orada yapılacak yaşam alanlarına her türlü kompleksi koymak lazım. Modern şekilde, dinleme alanları, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, park alanları, her kesin daha rahat nefes alabileceği küçük ve güzel yerler yapmak lazım. Tabi ki bunları yapmak için maddi bir güç gerekiyor. Bunun içinde dışarıdan yatırımcıların gelmesi gerekiyor” diye konuştu.

“İNCİRLİOVA’DA EN BÜYÜK SORUN ALTYAPI VE OTOPARK SORUNUDUR”

Eğrifes, “İncirliova’da en büyük sorunun altyapı ve otopark sorunudur. Altyapıyı tam anlamıyla bitirmemiz lazım. Altyapı İncirliova’yı taşımıyor. Yeni yapılacak yaşam alanlarında önce yolu ve altyapısını yapılması lazım. Burada kaldırımlarında tekrar düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum. Araçların kaldırımda çocukları yoldan gidiyor. Otopark sorununun da çok büyük eksik olduğu İncirliova’da vatandaş aracını koyacak yer bulamıyor.

Bu sorunları başta Kaymakamlığın önündeki park ile çözebiliriz. Burayı altı otopark üstü yine park alanı olarak yapmak lazım.  Buna benzer parkların altına otopark üstüne dinlenme alanı yaparsak İncirliova’nın trafik ve park sorununu yüzde 40 çözüme kavuştururuz.

İlk 5 yıl içerisinde bana ne yaparsın diye sorarlarsa hiç düşünmeden altyapı ve otopark sorununu ortadan kaldıracağımı söylerim.

Parti kimi aday gösterirse benim belediye başkan adayım odur. Ben iddia ediyorum iyi yönetirim. Ama beni aday yapmadıkları zamanda küsüp gitmeyeceğim. Ben olursam eğer burada herkesi bütünleştireceğimi düşünüyorum. Ben MHP’lisinden, AKP’lisinden ve diğer siyasi partilerin hepsinden oy alabilecek vizyonum var” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.