CHP’li başkan adayı ‘Gündem’ yapmaya devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı Rahmi Gündem, Cumhuriyet Mahallesi üyeleri ile bir araya geldi. Gündem, “Hiçbir zaman ötekileştirmeye değil, birleştirici olmak için geliyorum. CHP’nin ilçemizde bir boşlukta olduğunu..

CHP’li başkan adayı ‘Gündem’ yapmaya devam ediyor
Yayınlanma: Güncelleme: 177 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı Rahmi Gündem, Cumhuriyet Mahallesi üyeleri ile bir araya geldi. Gündem, “Hiçbir zaman ötekileştirmeye değil, birleştirici olmak için geliyorum. CHP’nin ilçemizde bir boşlukta olduğunu hissettim ve bu yüzden aday oldum. Tüm yönetim kurulu, delege ve üyelerin hepsi benim için birbirinden değerlidir” dedi.

CHP’li başkan adayı ‘Gündem’ yapmaya devam ediyor

CHP İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem, ilçe kongresi yaklaşırken, çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi üyeleri ile Bağkur Aile Çay Bahçesinde bir araya geldi. Üyeler ile yaklaşık bir saat süren sohbet eden Gündem, “Partime layık olmaya çalışacağım. Hiçbir zaman ötekileştirmeye değil, birleştirici olmak için geliyorum. CHP’nin ilçemizde bir boşlukta olduğunu hissettim. Bu nedenle aday oldum. Tüm yönetim kurulu, delege ve üyelerin hepsi birbirinden değerlidir. Önümüzdeki seçimlerde partililerimiz birleştirerek küskünleri bir arada toplayarak, CHP’ye yaraşır şekilde partimizi bir yerlere getireceğiz. Partimize gönül vermiş Atatürkçü düşüncelere sahip olanlarla bu yolda yürümeye her zaman hazırım. Atatürk’ün izlerini istemeyen, benimsemeyen ve CHP’yi sevmeyen kim olursa olsun burada asla görev alamaz. Emek verecek, mücadele edecek partimizi bir yerlere getirecek kim olursa olsun başımın üstünde yeri var” dedi.

 

CHP’li başkan adayı ‘Gündem’ yapmaya devam ediyor

“DOĞRUYU BULMAK İÇİN DOĞRU İNSANLARLA YOLA ÇIKMAK LAZIM”

Gündem, “Genel seçimleri geride kaldı ne kadar konuşsak boş. Hatalarımızı önümüze koymamız lazım. Eğer koymazsak doğruyu bulamayız. Doğruyu bulmamız için doğru insanlarla yola çıkmamız lazım. Önümüzde yerel seçim var. İncirliova’ya CHP’den Belediye Başkanlığını getirmek için tüm mücadelemi vereceğim. Kazanacağımız belediye başkan adayını alana kadar genel merkezin kapısını çalacağız. Gerekirse otobüslerle Ankara’ya giderek isteğimizi, derdimizi sorunlarımızı hep birlikte anlatacağız. CHP’liyim ve ne olursa olsun partimin çizgisinden şimdiye kadar hiç şaşmadım. İyi bir CHP’li olduğuma inanıyorum” diye konuştu.

CHP’li başkan adayı ‘Gündem’ yapmaya devam ediyor

Üyeler ise iyi bir yönetim istediklerini belirtip, partide muhatap bulamadıklarını ifade ederek yanlışların bir an önce düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.