CHP Kadın Kollarına girince yerinden oldu

Aydın’ın İncirliova İlçesinde belediyeye ait parkta 6 yıldan beri katalog ürünleri satışı yapan Sibel Şenlik Öztürk, CHP Kadın Kolları Yönetimine girince Belediye Başkanı Aytekin Kaya tarafından yerinden edildi. Öztürk, kendisinin..

CHP Kadın Kollarına girince yerinden oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 281 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde belediyeye ait parkta 6 yıldan beri katalog ürünleri satışı yapan Sibel Şenlik Öztürk, CHP Kadın Kolları Yönetimine girince Belediye Başkanı Aytekin Kaya tarafından yerinden edildi. Öztürk, kendisinin kalp hastası olduğunu ifade ederek kendi seçtikleri belediye başkanının başka partiye geçince kendilerinden intikam aldığını öne sürdü.

 

Cumhuriyet Mahallesinde İncirliova Belediyesine ait Cumhuriyet Parkı’nın köşesinde 6 yıldan beri katalog ürün standı açarak ev ekonomisine katkı sağlayan Sibel Şenlik Öztürk, geçtiğimiz haftalarda CHP Kadın Kolları yönetimine girdi. İddiaya göre İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise Öztürk’ün CHP Kadın kollarına geçtiğini öğrendikten sonra zabıtalara talimat vererek standı kaldırttı.

“BİZDEN İNTİKAM ALIYOR”

Kendisine yapılanın yanlış olduğuna vurgu yapan Sibel Şenlik Öztürk, “6 yıl önce MHP’li Belediye Başkanı varken parkta bana yer verildi. O zamandan bugüne kadar köşede stant açarak katalog ürünleri satışı yaparak ev ekonomime katkı sağlıyordum. Bir süre önce CHP Kadın Kolları yönetimine girdim. Şimdiye kadar kimse bir şey demezken cuma günü zabıtalar gelip bana burada artık satış yapamayacağımı söyledi. Gerekçeleri yoktu. Yıllardır bir şey olmuyordu da şimdi mi oldu. Başka yer verilmesi için dilekçe vermem gerektiği söylendi. Ben kalp hastası bir kadınım parkta çok tanıdık olduğundan arada standı bırakıp gidip dinlenebiliyordum. Ben başka bir yer istemiyorum. Yine aynı yerde stant açmak istiyorum. Aytekin Kaya başkan bizim oylarımızla orada duruyor. AK Parti’ye geçince adeta CHP’lilerden intikam alıyor. Biz onun için gece gündüz çalıştık. Bize gerekçe göstermeden yerimizden ediyor” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.