CHP İncirliova’da beklenen oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aylardır süren heyecan sona erdi. 4 Belediye Başkan aday adayı içerisinde yapılan anketlerde önde çıkan Osman Gökmen, CHP’nin İncirliova Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.   CHP’nin..

CHP İncirliova’da beklenen oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 157 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aylardır süren heyecan sona erdi. 4 Belediye Başkan aday adayı içerisinde yapılan anketlerde önde çıkan Osman Gökmen, CHP’nin İncirliova Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

 

CHP’nin İncirliova’da yapılan tüm anketlerinde önde çıkan Osman Gökmen, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısında İncirliova Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Akşam saatlerinde açıklamanın yapılması ile telefonla tebrikleri kabul eden Gökmen, “Partim bizi İncirliova Belediye Başkan adayı olarak layık gördü. Bizde CHP’yi mahcup etmeyerek, çalışmalarımızı ve projelerimizi vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde aktararak İncirliova Belediyesi’nin yeniden kazanacağız” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.