CHP İlçe Başkanı Ümit Yaşar mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı seçilen Ümit Yaşar, Seçim Kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı. Yaşar, CHP’nin kapılarını herkese açacaklarını ve üye sayısını artırmak için çalışacaklarını söyledi. İncirliova’da ‘Kan..

CHP İlçe Başkanı Ümit Yaşar mazbatasını aldı
Yayınlanma: Güncelleme: 87 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı seçilen Ümit Yaşar, Seçim Kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı. Yaşar, CHP’nin kapılarını herkese açacaklarını ve üye sayısını artırmak için çalışacaklarını söyledi.

CHP İlçe Başkanı Ümit Yaşar mazbatasını aldı

İncirliova’da ‘Kan Bankası’ olarak bilinen Ümit Yaşar, 18 Ağustos tarihinde yapılan kongrede delegelerin desteğini alarak CHP İncirliova İlçe Başkanı seçildi. Ümit Yaşar, bugün seçim kuruluna giderek mazbatasını teslim alarak görevine başladı. Yaşar’ı mazbata alma töreninde yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

“CHP’NİN KAPILARINI HERKESE AÇACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapılarını tüm vatandaşlara açacağını ifade eden Yaşar, “Birleştirici olmaya geldik. Küskünleri ve dargınları CHP çatısı altında yeniden toplayacağız. Kapımız herkese açık olacak. Partimizin üye sayısını da yapacak olduğumuz çalışmalarla artıracağız. Sadece CHP ve İyi Partilileri ayırt etmeden tüm herkesin işini görmeye çalışacağım. Amacımız ilçemize hizmet etmekse bizde bunun en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Bu süreçte en iyi adayı çıkararak İncirliova Belediyesi’ne yeniden CHP bayrağını asmak için çalışacağız. Bugün mazbatamızı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aldık. Görevimize başladık. Görevimiz hepimize hayırlı olsun. Beni bu göreve layık gören ve destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.