Çerçioğlu, İncirliova’nın Mahallelerine Destek Verdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, İncirliova’nın istasyon üstünde kalan mahallelerine (eski köyler) destek geldi. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre, hizmet eden Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili birimleri hızlı çalışmalarına devam ediyor…

Çerçioğlu, İncirliova’nın Mahallelerine Destek Verdi
Yayınlanma: Güncelleme: 1.037 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, İncirliova’nın istasyon üstünde kalan mahallelerine (eski köyler) destek geldi. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre, hizmet eden Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili birimleri hızlı çalışmalarına devam ediyor.

Hamitler Mahallesi’ndeki Atatürk büstünden, İkizdere’deki yol çalışmalarına, Şirindere Mahallesi’ndeki yol çalışması ve yağmur hattı çalışmalarına kadar bir çok alanda aynı anda hizmet verilıyor.

İkizdere Mahalle Muhtarı Şahin Erol yaptığı açıklamada, “Arazi ve bahçe yollarımızın bakımını yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkürler.” dedi. Şirindere Mahalle Muhtarı ise, “Yol çalışması ve yağmur hattı işlemi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve daire amirlerine, mahallem adına çok teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (2)

  1. mehmet taşdelen 7 Ağustos 2019, 18:54

    ayrıca incirliovanın cumhuriyet ve istiklal mahalleleri civarında çok sayıda başıboş sokak köpeği var geçende daha akşam vakti bir bayan neredeyse ısırılacaktı bir an önce bşb yetkilileri çare bulmalı

  2. Osmanbükü mahallesi yıllardır verilen sözlere rağmen belediyeye olan itimatını yitirmeden hala pislik içinde yaşamaya devam ediyor. Yetkililerin söz vermeye alışık ama verdikleri sözleri yerine getirmekte aciz oldukları bir mahalle sakini olarak bu durumu esefle kınıyorum.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.