Celbek: Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir

  AK Parti Aydın’da istifası alınan 10 ilçe başkanından birisi olan İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Bu bir veda değil, yeni bir başlangıç. Şimdi bizlere düşen yeni seçilecek İlçe Başkanı..

Celbek: Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir
Yayınlanma: Güncelleme: 146 views

 

AK Parti Aydın’da istifası alınan 10 ilçe başkanından birisi olan İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Bu bir veda değil, yeni bir başlangıç. Şimdi bizlere düşen yeni seçilecek İlçe Başkanı ve Yönetiminin çalışmalarına destek olmaktır. Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir” dedi.

 

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı görevinden istifası istenen Hüseyin Celbek, görev yaptığı sürece birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarından helallik isteyerek, bunun bir veda değil bir başlangıç olduğuna vurgu yaptı. Gençlik Kollarından İlçe Başkanlığı kadar her alanda görev aldığına değinen Celbek, “14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Kimsesizlerin kimi, sessizlerin sesi’ olmak üzere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İncirliova Teşkilatında Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığım yolculuğum Rabbime hamdolsun ki, İlçe Başkanlığı vazifesine kadar taşınmıştır.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar girdiğimiz genel-yerel seçimler ve referandumlardan teşkilatlarımızın fedakar ve gayretkar çalışmaları ile alnımızın akıyla çıktık. Eksiklerimiz oldu mu? Tabi ki, olmuştur. Fakat bulunduğumuz konumu ne nefsimiz için ne de çıkarlarımız için kullanmadık.

Görev aldığım günden bugüne kadar çalıştığım milletvekillerim, il başkanlarım, il yöneticilerim, Belediye Başkanım, İlçe Yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yöneticileri, Mahalle Başkanlarım ve Yöneticileri, İstişare Kurulunda yer alan arkadaşlarım, parti büyüklerim, delegelerim, parti üyelerimiz AK Parti davasına gönül vermiş tüm kardeşlerim, abilerim ve ablalarım. Eğer varsa benim hakkım sizlere helal olsun. Sizler de haklarınızı helal ediniz. Bu bir veda değil, yeni bir başlangıç. Şimdi bizlere düşen yeni seçilecek İlçe Başkanı ve Yönetiminin çalışmalarına destek olmaktır. Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir. Tekrar haklarınızı helal ediniz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.