Cantürk: Gündemimde adaylık yok

İncirliova’da İnşaat Mühendisi olarak yaptığı konutlarla ilçenin çehresinin değişmesinde katkı sağlayan Yusuf Cantürk, kamuoyunda farklı siyasi partilerden aday adayı olacağı konusuna noktayı koydu. Cantürk, “Belediye Başkan adaylığı için bir gündemimin..

Cantürk: Gündemimde adaylık yok
Yayınlanma: Güncelleme: 383 views

İncirliova’da İnşaat Mühendisi olarak yaptığı konutlarla ilçenin çehresinin değişmesinde katkı sağlayan Yusuf Cantürk, kamuoyunda farklı siyasi partilerden aday adayı olacağı konusuna noktayı koydu. Cantürk, “Belediye Başkan adaylığı için bir gündemimin ve düşüncem yok” dedi.

Cantürk: Gündemimde adaylık yok
Cantürk: Gündemimde adaylık yok

Her yerel seçimde ismi farklı siyasi partilerden belediye başkan aday adaylığı için konuşulan Yusuf Cantürk, kamuoyunda konuşulanlara son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Cantürk, “2024 yerel seçimlerinde İncirliova Belediye Başkan adaylığı için ilçemiz kamuoyunda birden çok siyasi partiyle adımın anılması tarafımın onurlandıran bir durum olup, teveccüh göstererek şahsımı bu konuma layık gören herkese teşekkür ederim.

Ancak Belediye Başkan adaylığı için bir gündemimin ve düşüncemin olmadığını belirtmek isterim. Tüm aday adaylarına ve aday olacak kişilere başarılar dilerim” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.