Birlikte olmak için evine gittiği erkeği soydu

Aydın’ın İncirliova İlçesinde Gamze Üye (34) fuhuş yapmak için evine gittiği E.E., ile birlikte olduktan sonra para ve saatini çaldı. Şikayet üzerine harekete geçen polisin yakaladığı kadının 49 suç kaydı..

Birlikte olmak için evine gittiği erkeği soydu
Yayınlanma: Güncelleme: 191 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde Gamze Üye (34) fuhuş yapmak için evine gittiği E.E., ile birlikte olduktan sonra para ve saatini çaldı. Şikayet üzerine harekete geçen polisin yakaladığı kadının 49 suç kaydı çıktı. Evindeki aramalarda para, uyuşturucu ve bıçak çıkan Üye, gözaltına alındı.

 

Olay, 22 Kasım saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden E.E. Gamze Üye’yi 150 TL karşılığında fuhuş yapmak için evine çağırdı. Gamze Üye, E.E. ile birlikte olduktan sonra bir fırsatını bulup 2 bin 550 TL para ve kol saatini alarak kaçtı. Birlikte olduğu kadın tarafından soyulduğunu anlayan E.E. ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Polisin yaptığı çalışma sonucu Gamze Üye dün saklandığı evinde yakalandı. Üye’nin evinde yapılan aramalarda parça parça 0,9-0,12-0,07 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde ve 0,18 gram ot diye tabir edilen madde, 1780 TL para, 9 adet sim kart, 5 adet üçüncü şahıslara ait banka kartları ve nüfus cüzdanı, 1 adet 14 cm uzunluğunda kesici alet ele geçirildi. Gözaltına alınan Üye’nin emniyetteki kimlik sorgusunda ise benzer suçlardan 49 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Gamze Üye, emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.