Başkan aday adayı Çınar, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, 2024 yılını karşılarken, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.  Çınar, 2023 yılında yaşanan acıların son bulmasını ve 2024..

Başkan aday adayı Çınar, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı
Yayınlanma: Güncelleme: 89 views

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, 2024 yılını karşılarken, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.  Çınar, 2023 yılında yaşanan acıların son bulmasını ve 2024 yılında tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olmasını diledi.

 

2023 yılında Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusunun yanında yaşanan acılara da vurgu yapan MHP’li Çınar, 2024 yılında İncirliova’yı layık olduğu noktaya taşımak için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Çınar, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na ulaştığımız 2023 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyeti’mizin 100. Yıl coşkusunu yaşadığımız 2023 yılında, 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük deprem felaketini, Filistin’de İsrail tarafından yaşatılan insanlık dışı vahşeti ve son günlerde ki kahraman vatan evlatlarımızı şehit verdiğimiz acıları yaşadık.

Acısıyla tatlısıyla takvim yapraklarında 365 günü tamamlarken aralık ayı başında ilçemiz için yeni bir vizyon ortaya koyduk.

Siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında güzel İncirliova’mızı layık olduğu noktaya taşıyabilmek için 1 Ocak’tan itibaren durmadan, yorulmadan azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. 2024 yılında her geçen gün büyüyen, gelişen, geliştikçe güçlenen İncirliova’mızda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve barış içinde bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.