Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz

Dün birtakım ziyaretler için Aydın’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sevgi Yolu ve Acarlar Mahallesinde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlardan Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep..

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz
Yayınlanma: Güncelleme: 57 views

Dün birtakım ziyaretler için Aydın’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sevgi Yolu ve Acarlar Mahallesinde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlardan Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Bakan Kasapoğlu, “28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz

İncirliova’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sevgi Yolu’nda kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek destek isteyen Kasapoğlu, daha sonra 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oranda oy veren Acarlar Mahallesi’ne geçti. Kasapoğlu, burada otobüsün etrafını saran çok sayıda vatandaş tarafından sevgi seliyle karşılandı. Bakan Kasapoğlu’nu AK Parti Aydın Milletvekilleri, İl Başkanı Gökhan Ökten, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ile partililer ise yalnız bırakmadı.

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz

’28 MAYIS’TA TÜM DÜNYAYA İNCİRLİOVA’DAN BİR MESAJ YÜKSELTECEKSİNİZ’

İncirliova ilçesine geçen Bakan Kasapoğlu, Sevgiyolu’ndaki kahvehanede vatandaşlarla birlikte kahve içti. İncirliovalıları selamlayan Bakan Kasapoğlu, yaptığı konulmada, “Bugün kucaklaşmaya geldik, en kısa zamanda yine gelip oturacağız, dertleşeceğiz. 14 Mayıs’ta bir ders verdiniz. Tüm oyunları teker teker bozdunuz, masaları devirdiniz. 28 Mayıs’ta tüm dünyaya İncirliova’dan bir mesaj yükselteceksiniz. O demokrasi mesajı olacak, o milli iradenin zaferi olacak. Bu şehir demokrasinin sembolü, bu şehir Adnan Menderes’in şehri, bu şehir tüm dünyaya demokrasi mesajını en güçlü şekilde veren şehir. 28 Mayıs’ta sizden rekor bekliyoruz. Hazır mısınız, Biz de size hizmetkâr olmak için bugüne kadar olduğu gibi tüm alanlarda olduğu gibi gençlik yatırımlarıyla da gençler ve sporcu adaylar için yeni spor yatırımlarıyla da yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.