Aydın derbisinde gülen taraf Sökespor oldu

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) İncirliova Belediyespor kendi sahasında Sökespor ile karşılaştı. Maçın normal süresinin berabere tamamlandığı maçın uzatma dakikalarında attığı golle kazandı. BAL’da sezon Aydın derbisi olan İncirliova Belediyespor Sökespor..

Aydın derbisinde gülen taraf Sökespor oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 74 views

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) İncirliova Belediyespor kendi sahasında Sökespor ile karşılaştı. Maçın normal süresinin berabere tamamlandığı maçın uzatma dakikalarında attığı golle kazandı.

BAL’da sezon Aydın derbisi olan İncirliova Belediyespor Sökespor maçıyla başladı. İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı iki takım taraftarları izledi. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı orta alan mücadelesi ile geçti. Maç 0-0 tamamlanacağı beklenirken uzatma dakikalarında gelişen Sökespor atağında Emre’nin attığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı. Kendi sahasında ilk maçta istediği sonucu elde edemeyen İncirliova Belediyespor gelecek hafta oynayacağı karşılaşmayı düşünmeye başlarken, Sökespor ise deplasmanda aldığı 3 puanla sezona başlamanın sevincini yaşadı.

Maçı ASFK Başkanı Kazım Payza, İncirliova Belediyespor Başkanı Bekir Kaykı, Sökespor Başkanı Celalaettin Macit ile birlikte çok sayıda taraftar izledi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.