Altıntaş’tan Gündem ve ekibine sıcak karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, delege seçimlerinin yapılmasına az bir süre kala Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. CHP..

Altıntaş’tan Gündem ve ekibine sıcak karşılama
Yayınlanma: Güncelleme: 92 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, delege seçimlerinin yapılmasına az bir süre kala Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Altıntaş’tan Gündem ve ekibine sıcak karşılama

CHP İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, seçim çalışmalarına yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. Tek tek üye ziyaretleri yaparak delege seçimleri öncesi üyelerden destek isteyen Gündem’in bugünkü ziyareti Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş oldu. Beraberindeki heyetle Altıntaş’ı ziyaret eden Gündem, yaptığı ve yapacağı çalışmalar konusunda bilgi verdi. Barış Altıntaş’a çiçekle giden Gündem ve beraberindeki heyet sıcak karşılandı.

İNCİRLİOVA’YA YAKIŞAN İLÇE BAŞKANI OLMASINI İSTEDİ

Gündem, “Birkaç gün içerisinde ilçemizdeki mahallerde delege seçimlerimiz yapılacak. Biz çalışmalarımızı üyelerimiz olduğu kadar partimizin önde gelen büyüklerini de ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Barış Altıntaş’ı ziyaret ederek kendisine çalışmalarımızı anlattık. Başkanımızda bizleri sıcak karşıladı. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diledik. Umarım 17 ilçeye büyük bir katkı sağlar. Kendisine teşekkür ettik” dedi.

Barış Altıntaş ise, Rahmi Gündem ve ekibinin bir buçuk yıldan beri sahada çalışmalarını takip ettiği ve takdir ettiğini ifade ederek, İncirliova’ya yakışan bir ilçe başkanı olmasını temenni etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.