AK Parti İncirliova’da Kaykı görevi devraldı

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığına atanan Ali Kaykı, ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıyla görevi Hüseyin Celbek’ten devraldı. Eski yönetime teşekkür eden Kaykı, birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. AK Parti Genel Merkezi..

AK Parti İncirliova’da Kaykı görevi devraldı
Yayınlanma: Güncelleme: 29 views

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığına atanan Ali Kaykı, ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıyla görevi Hüseyin Celbek’ten devraldı. Eski yönetime teşekkür eden Kaykı, birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

AK Parti İncirliova’da Kaykı görevi devraldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından İncrliova İlçe Başkanlığına atanan ve mazbatasını alan Ali Kaykı, eski ilçe Başkanı Hüseyin Celbek’ten görevi devraldı. İlçe teşkilatında yapılan toplantıya Kadın Kolları ve Gençlik kollarını da hazır bulundu. Görevi Kaykı’ya devreden Celbek, yeni yönetime başarılar dilerken, her zaman destekçileri olacağını ifade etti. Ali Kaykı ise, “AK Parti ailesinin tevdi ettiği Genel Merkezimizin tensipleriyle AK Parti İncirliova ilçe Başkanlığı görevi tarafıma verildi. Görevim süresince ilçemiz ve hemşerilerimin her türlü hizmetinde üzerime düşen konularda yine hizmetlerinde olacağım. Görevi devreden Hüseyin Celbek başkanımıza ve ekibine emeklerinden dolayı Teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde İncirliova’mıza en iyi hizmeti yapacağız.

Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.