AK Parti İncirliova’da 3 isim Ankara yolcusu

AK Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevinden istifası alınan Hüseyin Celbek’ten boÅŸalan göreve gelecek Ä°lçe BaÅŸkanı yarın belli olacak. Ä°lçe BaÅŸkanlığı için 3 isim Ankara’ya çaÄŸrıldı.   AK Parti’de 2024 Yerel..

AK Parti İncirliova’da 3 isim Ankara yolcusu
Yayınlanma: Güncelleme: 161 views

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı görevinden istifası alınan Hüseyin Celbek’ten boşalan göreve gelecek İlçe Başkanı yarın belli olacak. İlçe Başkanlığı için 3 isim Ankara’ya çağrıldı.

 

AK Parti’de 2024 Yerel seçimleri öncesi Aydın’da 10 ilçe başkanının istifası istendi. Yeni atanacak ilçe başkanlığı için ise 10 ilçede geçen hafta Perşembe ve Cuma günü aday adayları ile temayül yoklaması yapıldı. İncirliova’da temayül yoklamasına giren adaylardan Ali Kaykı, Levent Güleçyüz ve Mehmet Yüzbaşıoğlu, İl Başkanı Gökhan Ökten ile birlikte Ankara’ya çağrıldı. AK Parti Genel Merkezinde yarın yapılacak güreşmelerden sonra aralarında İncirliova’nın da bulunduğu 10 ilçenin ilçe başkanı belli olacak.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.