Gökmen, gittiği mahallerde güler yüzle karşılanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, gittiği her mahallede güler yüzle karşılanıyor. Dün Köprüovası, Şirindere Mahallesi ve Şirindere’ye bağlı Kahvedağı mevkiini ziyaret eden Gökmen, vatandaşlarla sohbet..

Gökmen, gittiği mahallerde güler yüzle karşılanıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 40 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, gittiği her mahallede güler yüzle karşılanıyor. Dün Köprüovası, Şirindere Mahallesi ve Şirindere’ye bağlı Kahvedağı mevkiini ziyaret eden Gökmen, vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinleyerek kendisine destek istedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine 2 ay kala CHP’nin İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen’de çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bir günde 3 yerleşim yerini ziyaret eden Gökmen, güler yüzle gittiği her yerde vatandaşların ilgisi ve güler yüzü ile karşılanıyor. Dün önce Şirindere Mahallesine bağlı Kahvedağı mevkiinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Ardından Şirindere Mahallesine giden Gökmen, burada da evleri tek tek dolaştı. Vatandaşların sorunlarını dinledi. Çarenin kendilerinde olduğuna vurgu yaparak seçimlerde kendisine destek istedi.

Gökmen ve ekibi ardından İzmir sınırında bulunan Köprüovası Mahallesine geçti. Mahallenin dağınık olmasına aldırmadan evleri tek tek dolaşan Gökmen, vatandaşların istek ve arzularını göreve geldikten sonra en sürede yapacaklarını ifade etti. Vatandaşlara sosyal belediyeciliği anlatan Gökmen, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini belirtti.

Gökmen’i mahalle ziyaretlerinde başta eşi Gülgün Eker Gökmen ve kadın kolları Başkanı Merve Menderes ile yönetimi yalnız bırakmadı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.